Közélet

Kokaint találtak egy drogdíler-pár ötéves gyermekének vérében

A háromgyermekes házaspárt egy drogüzlet lebonyolítása közben tartóztatták le, az autójukban. A gyermekülés mellett egy zacskóban 200 gramm kábítószer volt.

Jelentős mennyiségű kokaint mutatott ki egy egy ötéves gyermek drogtesztje  pénteken, Kaliforniában – írja a Daily Mail. A kisfiú a szülei autójában, a gyermekülésben ült, mellette egy zacskóban 200 grammnyi kokaint találtak a rendőrök. A gyermeket a szülei hagyták magára a járműben, amíg lebonyolítottak egy drogügyletet.

 Sandy és Marco Cuevas (Ventura County Sheriff)

A 31 éves apát, Marco Cuevast, és feleségét, a 29 éves, várandós Sandyt letartóztatták. Előbbinél további 50 gramm kokaint, utóbbinál tízezer dollárnyi készpénzt találtak. A családnál tartott házkutatás során nagy mennyiségű marihuánát, tablettákat, 16 lőfegyvert, és mintegy háromezer darab éles töltényt foglaltak le a rendőrök.

Marco Cuevas, akinek volt már dolga a törvénnyel kábítószerkereskedelem miatt, jelenleg előzetes letartóztatásban van, az óvadékát egymillió dollárban állapította meg a bíróság. Bár a feleségét óvadék ellenében szabadlábra helyezték, a gyermekeiket gondozásba vette a hatóság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik