Közélet

Terrorban élt a Gyorskocsi utcából elengedett nő

A 45 éves N. Mária csalás gyanújával került előzetesbe, majd a tárgyalás után elengedték, azalatt a fél év alatt azonban egy agresszív, anyagyilkossággal vádolt nő tartotta rettegésben – írja a Blikk.

„Ez egy végtelenül agresszív ember, akinek már minden mindegy. Brutálisan, több késszúrással ölt” – mondta a Blikknek Mária. – „A cellában összeszűrte a levet egy másik nővel, s vélhetően mi, a többiek zavartuk őt. Ezért a cellatársamat egyszer úgy megverte, hogy elvesztette az eszméletét. Őt ki is vették ebből a cellából, én viszont maradtam. Hiába akartam onnan elkerülni, hiszen rettegtem ettől a nőtől” – vallott félelmeiről N. Mária.

A cellatárs távozásával aztán ő következett, és nem csak lelkileg, de testileg is bántalmazta a brutális rabtárs, amikor például roppant erővel szorította meg a csuklóját.

„Soha nem heverem ki ezt a fél évet. Főként az a rettegés viselt meg, amit e miatt a gyilkos miatt át kellett élnem hónapokon keresztül” – tette hozzá N. Mária, aki feljelentette volt rabtársát is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik