Közélet

Nyugdíjasokat tartott rettegésben a magyar házaspár

Az egész világot megdöbbentette az a pár, akik szándékosan, előre kitervelten, védtelen idősekhez törtek be Nagy-Britanniában.

D. Ottilia és F. József Kanadában, Belgiumban és Magyarországon is követtek el hasonló bűncselekményeket, idén Angliában 10 idős személyt raboltak ki – számol be a ChronicleLive.

A nő és a férfi idén érkezett Newcastle-be. A pár nem mutatott könyörületet a legkiszolgáltatottabbakkal szemben sem: North Walbottle-ben egy 93 éves, Gosforthban egy 88 éves, Throckley-ban egy 74 esztendős nyugdíjas otthonába jutottak be.

A betörők klasszikus módszert alkalmaztak: először kiválasztották a magányos nyugdíjasokat, majd míg a férfi a későbbi áldozattal beszélgetett, felesége bekéredzkedett a mosdóba.

Brian Foster, az ügyben eljáró bíró elmondta: komoly, sokkoló támadások érték az áldozatokat, a pár női tagja minden mozdíthatót elvitt a lakásokból. A férfit, aki a Kevin Kiss álnevet használta 4 év börtönbüntetésre ítélték, felesége, alias Christina Kiss 32 hónapot fog a rácsok mögött tölteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik