Közélet

Lángra kapott egy mozdony Bicskén

Menet közben kigyulladt egy dízelmozdony motortere a Fejér megyei Bicske pályaudvarán, a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon, személyi sérülés nem történt - közölte a katasztrófavédelem és a Mávinform hétfő reggel az MTI-vel.

Both Ferenc, a Mávinform sajtóügyeletese elmondta: az egész állomást feszültségmenetesíteni kellett, hogy a katasztrófavédelem szakemberei a tüzet el tudják oltani.

Ezen a vonalon a vonatok jelentős, 40-50 perces késéssel közlekednek. A tűz megfékezését fél hét körülre ígérik, csak utána indulhat meg a vonatközlekedés. A menetrendszerű közlekedés csak a délelőtti órákra állhat helyre – tette hozzá a Mávinform sajtóügyeletese.

Farkas-Bozsik Gábor, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy az oltási munkálatok miatt áramtalanítani kellett a rendszert, ezért jelenleg a vonatközlekedés is szünetel. A helyszínre a városi önkormányzati tűzoltók értek ki először, de úton van két tatabányai tűzoltóegység, illetve a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik