Közélet

Soroksári gyilkosság: nem akar pszichológushoz járni az áldozat kisfia

A meggyilkolt asszony férje szerint egyetlen pszichológus se vállalja a kisfiát úgy hogy a kisfiú nem akar önként járni a kezelésre – írja a Bors.

A Soroksáron brutálisan meggyilkolt asszony 11 és fél éves kisfia az apa szerint nagyon rossz lelkiállapotban van. Édesanyja halála óta folyamatosan traumákat kell átélnie. Az apa úgy véli a megrázkódtatásokat az is fokozza, hogy őt újra és újra kihallgatják, házkutatást tartanak és lefoglalják a laptopjuka – derül ki a Bors cikkéből.

Kardos Lajos szerint közben egyetlen pszichológus se vállalja a kisfiút. Azt akarják, hogy önként és dalolva menjen hozzájuk, amit szerinte nem lehet elvárni, de abba sem mennek bele, hogy az akarata ellenére odavigye a szakemberhez.

Kardosné Gyurik Krisztinát közel egy éve szeptember 25-én futás közben kapták el, durván bántalmazták, majd megölték. A bicikliúttól néhány méterre találták meg lemeztelenített holttestét. Vasárnap óta a rendőrség 5 millió forintjával együtt összesen 7 millió 200 ezer forint vérdíjat tűztek ki a tettesek fejére. Az ORFK szerint kedd délutánig összesen hat bejelentés futott be az ügyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik