Közélet

Húszéves hullával fotózkodó sírásó miatt áll a bál

A férfit felfüggesztették, miután a közösségi oldalakon terjedni kezdett a fénykép, amelyen egy 23 éve elhunyt férfi mumifikálódott holttestével látható.

A holttestet az elhunyt családtagjainak kérésére exhumálták a spanyolországi Guardamar del Segura város temetőjében, hogy mellé tudják temetni feleségét, aki nemrég halt meg – jelentette a spanyol sajtó. Amikor a halott férfi unokahúga jelenlétében felnyitották a sírt, kiderült, hogy a holttest mumifikálódott, és valamiért jó ötletnek gondolták, hogy fényképet készítenek róla.

Végül az unokahúg volt az, aki lefotózta a holttestet, amit a sírásó tartott meg, mintha az elhunyt is pózolna a fotózáshoz. Mellette mosolyogva állt a nő férje is. A képet ezután a WhatsAppon keresztül küldte el egyik rokonának, és a felvétel innen egyre jobban terjedni kezdett a közösségi oldalakon, annyira, hogy egy idő után már a hatóságok figyelmét is felkeltette.

 
Pózolás mumifikálódott holttesttel
Fotó:Twitter 

A temetőt üzemelő önkormányzat a sírásót azonnal felfüggesztette, amint tudomást szereztek a képről, amelyen a Clemente nevű munkást az egyenruhájában lehet látni, raja a város címerével. Az üggyel kapcsolatban a spanyol csendőrség is vizsgálatot indított. Mivel a fénykép családtagok kérésre készült, nem biztos, hogy lesz bármiféle vádemelés a sírásó ellen. A csendőrség két ember ellen indított eljárást hullagyalázás gyanújával, de azt nem közölték, hogy kikről van szó.  

Ajánlott videó

Olvasói sztorik