Közélet

Soroksári gyilkosság: több tettest keresnek

A rendőrségi plakáton többes számban keresik az ismeretlen tetteseket a 36 éves Kardosné Gyurik Krisztina megölése ügyében – írja a Blikk.

Az Országos Rendőr-főkapitányság szokatlan módon plakátokon is keresi a gyilkosokat, illetve a tanúkat, akik közelebb vihetik a nyomozókat a megoldáshoz. A felhíváson ez szerepel: a kiemelt életellenes ügyeket felderítő főosztály életvédelmi osztálya nyomozást folytat emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

Ez a Blikk szerint azt jelenti, hogy a nyomok – vélhetően a DNS-minták – alapján legalább két ember vett részt a családanya meggyilkolásában. A rendőrség keresi azokat a tanúkat, akik ismerték Krisztinát, de még nem hallgatták ki őket az elmúlt egy évben. Emellett kérik, jelentkezzenek azok a futók, aki kocogásuk alkalmával találkoztak a családanyával a gyilkosság előtt vagy a tragédia napján.

Krisztinát tavaly szeptember 25-én gyilkolták meg a futóúton. Lemeztelenített és megbecstelenített holttestét férje a rendőrökkel találta meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik