Közélet

Terhes tini barátja szurkálta össze a nagymamát

Nagymamája nevelte azt a tizenöt éves kiskunhalasi lányt, aki barátjával eltervezte, hogy elteszik láb alól a kapcsolatukat ellenző ötvenkilenc éves nőt – írja a Baon.hu.

Édesanyja eldobta a lányt, édesapja pedig külföldön dolgozik, ezért nagymamájához került, aki szerint tizenkilenc éves barátja nagyon rossz hatással volt rá. Az asszony kilátásba helyezte azt is, hogy eltiltja a lányt a fiútól. A szerelmes lány közben teherbe esett. Miután ez kiderült, a nagymama azzal fenyegetőzött, hogy megrontásért feljelenti a fiút, ekkor határozták el a fiatalok, hogy megszabadulnak tőle.

Július közepén egy hajnalban az asszony arra ébredt, hogy megszúrták a nyakán és vesetájékon. Ráfogott a pengére, ami eltört, a támadó pedig elszaladt. A rendőrök gyorsan eljutottak a lány barátjáig, aki végül elismerte a támadást. Váltig állította, hogy a cselekményt egyedül hajtotta végre, de kiderült, hogy azt a lánnyal közösen tervelték ki és ő is asszisztált hozzá.

A fiút aljas indokból, előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölés kísérletével gyanúsítják, előzetes letartóztatásban van. Tizenöt éves barátnőjét felbujtással gyanúsítják, kora és terhessége miatt házi őrizetben van. A lányt nagymamája látni sem akarja, apja lakásában várja a fejleményeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik