Közélet

Kolbászt majszolva hazudott

A tettes a lopott hentesárut falatozta, miközben a rendőröknek ártatlanságát bizonygatta. Rövid időn belül a második kolbásztolvaj kezén kattan a bilincs.

A tatabányai rendőröknek nem kellett mást tenniük, mint követni a tettes által hagyott nyomokat, miután tudomást szereztek egy betörésről. Egy, a városhoz közeli birtokról tűnt el több kilogrammnyi vadhúsból készült kolbász, sonka, szalonna, valamint pár üveg bor és pálinka. A tettes az ablakot betörve jutott be a melléképületbe, azon keresztül pakolta ki az élelmiszert – írja a police.hu.

A 44 éves D. Gábor hiába győzködte ártatlanságáról az egyenruhásokat, miután egyik kezében kolbászt, a másikban egy üveg bort szorongatva nyitott ajtót. A kisházban kolbászdarabokat találtak a rendőrök, melyeket felismert tulajdonosuk. D. Gábor ügye vádemelési javaslattal érkezett a Tatabányai Járási Ügyészségre.


A bűnjel (police.hu)

Július közepén a kazincbarcikaiak idegeit borzolta hasonló eset. Ott a 60 éves Sz. Antal lopott szalonnát, kolbászt, és egy mikrohullámú sütőt egy családi házból. Nemcsak a tettes került meg egy órán belül, de a lopott javak is visszakerültek eredeti tulajdonosukhoz. Bár tartunk tőle, nem maradéktalanul…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik