Közélet

Darazsak büntették a menekülő betörőt

Az őt kereső rendőrök vitték kórházba a bűnözőt, aki gyakorlatilag a karjaikba futott, miután menekülés közben rápisilt egy darázsfészekre.

A rovarok persze ezt nem találták annyira jó ötletnek, és szanaszét csípték a 29 éves brit férfit, akire olyan vizelési ingert tört rá menekülés közben, hogy kénytelen volt egy bokornál megállni, és könnyíteni magán – jelentette a brit sajtó. Jamie Brownnak azonban sikerült egy olyan bokrot kiszúrnia, amely egy darázsfészeknek is otthont adott.

A rendőrök – aki azután vonultak ki Leeds egyik negyedébe, hogy megszólalt egy bolt riasztója – elmondása szerint a férfihatalmas fájdalmakkal küszködött, amikor meglátták, ahogy pont feléjük rohan, erősen izzadva, és a fejét dörzsölve. Brown eleinte azt állította, hogy nagynénjét látogatta meg a környéken, és hazafelé tartott, amikor a darazsak rátámadtak, de később bebizonyosodott, hogy ő tört be a boltba és lopott el onnan egy kétszáz fontot érő akváriumot.

A pórul járt betörőt olyan sok darázscsípés érte, hogy a rendőrök kórházba vitték, ahol az esetről szóló beszámolók szerint hat órát töltött el fájdalmaktól szenvedve. A szombat este történt eset óta a férfi már jobban van, duzzanatai visszahúzódtak, és kedden már meg is tudott jelenni egy helyi bíróság előtt, ahol bűnösnek vallotta magát betörés vádjában, és 24 hétig tartó börtönbüntetésre ítélték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik