Közélet

Szétverte barátnőjét, mert azt álmodta, a nő megcsalta

Egész nap terrorizálta a nőt, aki csak kora este tudta kihívni a rendőrséget. Vajon mit tett volna, ha tényleg megcsalja?

A floridai férfi tudta, hogy csak álmodta azt, hogy barátnője hűtlen volt hozzá, de ez nem akadályozta meg abban, hogy egész nap üsse-verje a nőt a meg nem történt megcsalás miatt – közölte a helyi sajtó a rendőrségi jelentésre hivatkozva. A barátnő elmondása szerint a 27 éves Carlos Gascon válogatott módszerekkel kínozta egy álló nap, miután dühösen felébredt.

A beszámolók szerint a férfi késsel vágta meg barátnője lábát, forró kávét öntött az arcába, fojtogatta, kést tartott a torkához és azzal fenyegette, hogy megöli. Emellett egyszer még fel is emelte, majd egy üvegasztalra hajított, olyan erővel, hogy a bútor darabokra tört. Valamint még a kutyájukat is bántotta az álom miatt.

A nő végül csak kora este tudta kihívni a rendőrséget, miután Gascon kidőlt. A meg nem nevezett nő elmondása szerint korábban az nem tudott segítséget kérni, mert nem találta mobiltelefonját és a kocsija kulcsait sem. Azt gyanítja, hogy azokat a férfi a ház mögött található csatornába hajította.

A férfi letartóztatták, és vádak egész sorát emelték ellene, mint súlyos testi sértés, családon belüli erőszak, súlyos bántalmazás, fojtogatás, személyi szabadság korlátozása és állatkínzás.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik