Közélet

Ollóval vágta le riválisa mellét a féltékeny feleség

Azt gondolta, miatta hagyta el a férje, ezért rátörte az ajtót, zsákot húzott a fejére, levetkőztette, megkötözte és megcsonkította.

A kínai Heshan városában élő 27 éves nő első gondolata az volt, hogy egy erőszakoló támadt rá otthonában, de „valami sokkal rosszabb történt” – mondta el az áldozat férje a kínai sajtónak. Xiao Lin elmondása szerint éppen tévézett, amikor kopogtak a bejárati ajtón, de amikor odament kinyitni, valaki berúgta az ajtót, ő pedig a földön terült el. A támadó a beszámolók szerint ezután egy zsákot húzott a nő fejére, meztelenre vetkőztette és megkötözte. Majd egy ollóval levágta mindkét mellét – írta a Daily Mail.

A csonkítás után a fejére húzott zsák lekerült a fejéről, és akkor volt lehetősége ránéznie a támadóra, aki egy volt kollégája volt, akivel régebben együtt dolgozott egy helyi gyárban. Meng Tsaót a rendőrség letartóztatta, és a nyomozók elmondása szerint a nő bevallotta, hogy ő követte el a támadást, féltékenységből. A nő ugyanis azt gondolta, hogy férje Xiao Lin miatt vált el tőle.

A férj azonban azt állította a rendőröknek, hogy nem volt viszonya az áldozattal, de azt elismerte, hogy belezúgott, de a nő kikosarazta, amikor bevallotta neki érzéseit. A férfi elmondása szerint feleségének egyszer kijelentette, hogy vonzónak tartja Xiao Lint, és a válás után a nő meg volt győződve arról, hogy ő tehet a házasság felbomlásáról, és bosszút akart állni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik