Közélet

Agyonlőtte magát fegyveres szelfizés közben

Ittasan próbálta lefotózni magát a pisztollyal, nem tudta, hogy töltve van.

Még életben volt a 21 éves Oscar Otero Aguilar, amikor a rendőrök a szomszédja hívása után a lakására érkeztek. A fiú szerencsétlen módon fejbe lőtte magát egy pisztollyal, amivel éppen egy szelfit akart készíteni, miután a barátaival ivott a Mexikó északi részén fekvő Proceso városban. A rendőrök rögtön mentőt hívtak, ám a gyors beavatkozás ellenére Aguliar útban a kórház felé meghalt a mentőautóban.

 Oscar Otero Aguilar (fotó: Facebook)

„Lövést hallottam, aztán valaki ordított, rögtön tudtam, hogy baj van, ezért azonnal hívtan a rendőrséget. Amikor ideértek, még élt” – idézi a az áldozat szomszédját, az 57 éves Manfredo Paezt a Daily Mail.

A rendőrök később átvizsgálták Aguilar telefonját, és számos képet találtak rajta, melyeken a fiú a fegyverrel pózolt. A hatóságok az esetet balesetnek minősítették. Aguilar valószínűleg véletlenül sütötte el a fegyvert, amelyről nem tudta, hogy töltve van. Az még nem tisztázott honnan volt a fiúnak fegyvere. Egyik barátját, Omar Abner Campos Vivest letartóztatták, míg egy másik, csak „El Paco” néven ismert barát jelenleg szökésben van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik