Közélet

Egy bordélyként működő ház kertjében lőtték le a prostituáltat

A szomszédok egy dörrenést halottak, majd egy nőt láttak visítva kirohanni a házból.

Holtan találtak egy 49 éves nőt egy ház hátsó kertjében a mentők. Az áldozatot, akiről később kiderült, hogy prostituáltként dolgozott, feltehetőleg a mentőkért telefonáló 34 éves nő, és 35 éves barátja ölte meg – írja a Mirror.

A gyilkossággal gyanúsított pár lehetett a ház tulajdonosa, melyben a nő négy hónapja élt bérlőként. A szomszédok szerint egyértelmű volt, hogy mivel foglalkozik, minden éjjel, de olykor napközben is, egymásnak adták a kilincset a férfiak a házban. Egyszer többen is hallották, amint egy vendég a nővel veszekszik, mert nem kapott szexet a pénzéért cserébe.

A környéken lakók egyébként nagyon kedvelték a nőt, mert mindenkivel nagyon kedves volt, és engedte, hogy a környékbeli gyermekek a kiskutyájával játszanak.

A gyilkosság körülményeiről egyelőre keveset tudni. A házat bérbe adó pár vasárnap délután érkezett az áldozathoz. A nő közvetlen szomszédja, a 49 éves Julie Machin öt óra körül, egy rettenetes dörrenést halott, majd látta a tulajdonosnőt amint kirohan az utcára, és azt kiabálja, hogy egy halott nő fekszik a kertjében. A mentőket is ő értesítette, akik rendőrt hívtak a helyszínre.

Az áldozat a ház hátsó kertjében feküdt, már csak a halála beálltát tudták megállapítani. A rendőrség őrizetbe vette a bűncselekménnyel gyanúsítható párt, és nyomozásba kezdtek, hogy felderítsék a gyilkosság körülményeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik