Közélet

Rengeteg a baleset az utakon

Több halálos karambol, elgázolt kerékpáros, kiszakadt motor az M7-esen.

Már három halálos áldozata van az ország útjain vasárnap történt baleseteknek, több utat le kellett zárni. Az igazán nagy forgalom a délutáni-esti órákban indul be, ráadásul várhatóan az időjárás sem lesz kedvező, vezessenek óvatosan!

Ugyan nem ma történt, de vasárnap halt bele sérüléseibe az a motoros, aki szombaton Keszthelyen egy személyautóval ütközött össze – közölte a rendőrség honlapján vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. A baleset szombat délután, a 71-es főúton, Keszthely külterületén történt. Egy 57 éves keszthelyi férfi autójával a Fenyves úton haladt az új temető irányából a város felé, amikor egyelőre tisztázatlan körülmények között összeütközött a motorossal. A motort vezető 53 éves felsőrajki férfi az ütközés következményeként az autó szélvédőjére esett, majd onnan a földre zuhant. A férfit a mentők kórházba vitték, de nem sokkal később belehalt sérüléseibe.

Halálos baleset a 13-ason

Vasárnap kora reggel Nagyigmánd külterületén egy személyautó letért az útról és fának csapódott. A járműben egy család utazott, amelynek egy tagja a helyszínen meghalt – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

Meghalt egy kerékpáros

A helyszínen meghalt egy kerékpárral közlekedő férfi, akit egy személygépkocsi elgázolt vasárnap hajnalban Kecel és Imrehegy között – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel. A személygépkocsi budapesti lakhelyű utasa is megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A helyszínt gyalogosan elhagyó gázoló keceli férfit a baleset helyszínétől 6 kilométerre találták meg a rendőrök.

Tragikus karambol az M5-ösön

Egy ember meghalt és hárman megsérültek, amikor két személygépkocsi ütközött az M5-ös autópályán vasárnap Kecskemét közelében. A Szeged felé menő oldalon egy sávben megindult a forgalom. Egy román állampolgár meghalt, három utasa megsérült, amikor személygépkocsijával egy olasz rendszámú autóba szaladt. A román rendszámú autó az ütközés következtében megpördült, a szalagkorlátnak, majd egy felüljáró betonpillérének ütközött.

Teljes útzár az M7-esen

Reggel teljes szélességében lezárták az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalát a 156-os kilométernél, miután vasárnap hét óra előtt a szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi, amibe a mögötte haladó autó belecsapódott; a balesetben hárman megsérültek. Az ütközés következtében kiszakadt az egyik jármű motorja, az sztráda aszfaltja üzemanyaggal szennyeződött. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére a rendőrség a bal pályatestet teljes szélességében lezárta, a forgalmat a 160-as kilométerszelvényben a balatonfenyvesi lehajtónál a 7-es útra terelte. Azóta a forgalom teljesen helyreállt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik