Közélet

Csókolta, ölelte a bíróságon a férjét a bevarrt szájú nő

Csókkal köszöntötte az őt félholtra verő férjét H. Ildikó a bíróságon, és azt mondta a férfi szabadulása után ugyanott folytatják majd, ahol abbahagyták – írja a Blikk.

A 46 éves asszony nagyon megkönnyebbült, amikor a bíró első fokon emberölés kísérlete helyett súlyos testi sértés miatt ítélte el a 28 éves R. Tibort. Így a férfi hosszú évtizedek helyett csupán négy évre kerül a rácsok mögé. Igaz, az ítélet nem jogerős, mert mind az ügyész, mind a férj fellebbezett – derül ki a Blikk cikkéből.

„Várni fogok rá! Ha kiszabadul, ugyanott folytatjuk, ahol abbahagytuk” – mondta boldogan az ítélethirdetés után a Blikknek Ildikó, aki még most is azt állítja, nem ifjú férje varrta be a száját két öltéssel. „Mi ketten tudjuk, ki tette, de ezt nem árulhatom el!” – mondta a nő, aki skizofréniában szenved.

R. Tibor korábban azt vallotta, hogy az asszony azzal fenyegette meg, ha nem teljesíti kívánságait – nem szúrja át a fülét tűvel, vagy varrja be a száját –, más férfinál keresi a boldogságot. Az ügyész szerint viszont csakis R. Tibor okolható azért, hogy a nő kis híján belehalt az aberrált szexuális játékba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik