Közélet

Korlátokat szerelnek fel a Paskálhoz

Fémkorláttal akadályoznák meg az ugrálást a medence szélértől – tudta meg a Blikk.

Felvetődött, hogy a medencében meghalt hét éves kislány esetleg úgy vesztette életét, hogy valaki ráugrott a partról. A strandolás hevében alig észrevehető táblák ugyan most is tiltják a vízbe ugrálást, az úszómesterek azonban szemet hunynak a szabályszegés felett – írja a Blikk.

Nem táboroztat már idén nyáron gyerekeket az a budapesti vállalkozás, amelyik a hétfőn tragikusan véget ért napközis strandolást szervezte.

A rendőrség halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz az eset után. A fővárosi Paskál strandon egy hétéves kislány fulladt a medencébe. Amíg ki nem derül, terheli-e felelősség a kislány haláláért az úszómester, nem dolgozhat a strandon.

A budapesti Paskál Strandon táborozó gyerekcsoport egyik tagja, egy hétéves kislány hétfőn fulladt bele a medencébe. A csoport a helyszínen váltott jegyet, a gyerekek kísérő felügyelete mellett strandoltak. Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. szerint a kislány mentése a baleset észlelése után azonnal megkezdődött, azonban a másfél órás újraélesztés nem járt sikerrel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik