Közélet

Már az FBI is keresi a kuruc.info tulajdonosát

Varga Béla állítólag Kanadában van - írja a Bors, amely úgy tudja, hogy az FBI is keresi a férfit, de hogy pontosan miért, arról nem adtak információt.

A kuruc.info szélsőjobboldali portál bejegyzője az Egyesült Államokban, a San Franciscótól nem messze található Healdsburg városában él (vagy élt) feleségével és két fiával. A családi ház azonban most üresen áll – írja a Bors az amerikai pressdemocrat.com portál információi alapján.

Júniusban egy amerikai ügyvéd megfigyelése és megfenyegetése miatt eljárást indítottak Varga Béla ellen. Ezért akár több évet is kaphat, a meghallgatáson azonban nem jelent meg, és emiatt adott ki ellene letartóztatási parancsot a bíróság – emlékeztet a lap, amely szerint Vargát most már az FBI is keresi

Ahogy arról beszámoltunk, áprilisban terrorista fenyegetés miatt néhány napra már letartóztatták, de elengedték.

A pressdemocrat.com megkérdezte Varga szomszédjait is, akik úgy tudják, Magyarországon borászattal foglalkozott. Szerintük az 51 éves férfi rejtélyes, visszahúzódó, de kedves. A városban nyitott egy fűszerboltot, ami azonban becsődölt. A család árulta el a szomszédoknak, hogy Varga Kanadában van, ahol állampolgárságot kapott.

Varga Béla egyébként lelkesen kommentelget a róla megjelent cikk alatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik