Közélet

Rendőrök lepték meg a halálos beteg kisfiút

Dominik születésnapi zsúrján jelentek meg az egyenruhások motorral és rendőrautóval.

A gyógyíthatatlan beteg Dominik június 28-án ünnepelte harmadik születésnapját. Hogy megünnepeljék ezt a fontos napot, egy Kisbér melletti ­faluban, Vérteskethelyen zsúrt rendeztek. Az ünnepségre a rendőrség munkatársai is meghívást kaptak. Az egyenruhások rendőrautóval és rendőrmotorral érkeztek a helyszínre, meglepve ezzel a kis szülinapost.

Dominik az ajándékok mellett megnézte a járműveket, kipróbálta a rendőrautót, rajzolt meghívott gyerekekkel együtt és elkészítette a tenyérlenyomatát.


police.hu

Tavaly tavasszal még minden rendben volt a kisfiúval, rosszullétei nyár elején jelentkeztek először. Júliusban szembesültek a kisfiú szülei a szörnyű valósággal. A gyerek fejéből daganatot kellett eltávolítani. Az operáció után egy darabig még úgy tűnt, szépen gyógyul a gyerek, néhány nappal ezelőtt azonban lesújtó hírt közöltek az orvosok a családdal. Dominik kisagyában több daganat is képződött, amelyek gyakorlatilag műthetetlenek.

A szülők most minden erejükkel azon vannak, hogy Dominik hátra lévő idejét a lehető legtöbb élménnyel töltsék ki. Szerencsére sokan összefogtak a kisfiúért. A gyereknek bakancslistája van a Facebookon, amit követők sora kísér figyelemmel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik