Közélet

Videón, ahogy az utolsó pillanatban ment életet egy rendőr

Pár másodperccel a vonat érkezése előtt ért oda a járőr a vasúti átjáróhoz, ahol egy nő üldögélt a sínek közt.

Hősként ünnepelnek egy a 27 éves amerikai rendőrt, aki alig tíz hónapja szolgál a texasi Richmond város rendőrségénél, miután az utolsó pillanatban sikerült kiérnie vasárnap hajnalban a síneken, egy felé száguldó vonat útjában üldögélő nőhöz, hogy megmentse az életét. Ramon Morales a Houston Chronicle beszámolója szerint egy bejelentésre reagálva indult el a vasúti átjáróhoz, miután valaki jelentette a segélyhívón, hogy egy nő van a síneken.

Morales az utolsó pillanatban érkezett a helyszínre, abban a pillanatban, amikor a sorompók ereszkedni kezdtek. Autójának fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy kipattan a járműből, odarohan a nőhöz, és zokogó nőt elrángatja a sínekről. Pár másodperccel később pedig átszáguld az átjárón a nagy sebességgel érkező vonat.

Az esetről szóló beszámolóból az nem derül ki, hogy a nő mit keresett vasárnap hajnali egy órakor a vonatsíneken üldögélve. Csak annyit közöltek, hogy kivizsgálásra egy helyi kórházba szállították. Morales az esettel kapcsolatban nem akart nyilatkozni a sajtónak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik