Közélet

Kicsapta a villám a cipőjéből a férfit

Azt hitte egy letört faág zuhant rá, aztán meglátta az út túloldalán füstölgő bakancsát.

Annyira szerencsés embernek érzi magát, hogy elkezd lottózni – mondta magáról az abc News-nak az atlantai Sean O’Connor. A 30 éves éppen a háza körül gereblyézett egy borús délutánon, amikor egy reccsenést hallott, hatalmas ütést érzett a teste bal oldalán, majd azonnal elveszítette az eszméletét. Amikor magához tért biztos volt benne, hogy egy fáról letört ág zuhant rá, de amikor meghallotta az égdörgést, és meglátta az út túloldalán füstölögve heverő bakancsát, ami az imént még a lábán volt, rájött, hogy villámcsapás érte.

O’Connor összeszedte magát, felállt, és a telefonjával készített néhány felvételt, a helyszínről, amit aztán átküldött a feleségének. A nő azt hitte a férje csak egy furcsa tréfát űz vele, de a biztonság kedvéért rávette a férjét, hogy menjenek be a kórházba. Az orvosok megvizsgálták a férfit, és azonnal bent tartották megfigyelésre, abnormális szívműködése miatt. Másnapra a szokatlan tünet teljesen megszűnt, így O’Connor haza mehetett. A kalandot kisebb zúzódásokkal úszta meg, amiket akkor szedett össze, amikor a villám átdobta az úton.

„Még a barátaim sem akarták elhinni, hogy mi történt velem, de az EKG felvételem minden kétséget eloszlat. Igen, nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy így sikerült megúsznom egy villámcsapást, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy nagyon aggódom ki merek-e majd menni, akár csak az újságokért is, ha felhős lesz az idő” – nyilatkozta a férfi a hírcsatornának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik