Közélet

Maradhat az óvodában a kutyagyilkos dada

Nem bocsátotta el a gazdagréti óvoda azt a dadát, aki kidobta ötödik emeleti lakásából Jack Russell-terrierjét – írja a Bors.

Az óvoda vezetője szerint bár rengeteg támadás érte az óvodát, de eddig csak olyanok részéről, akiknek a gyermeke nem oda jár. „A hozzánk járó kicsik szüleitől nem kaptunk rosszalló jelzéseket” – mondta a Borsnak Jánosné Szedlacsek Éva. Az óvónő egyébként továbbra is tartósan betegállományban van. Addig nem foglalnak állást az üggyel kapcsolatban, amíg valamilyen hivatalos értesítést nem kapnak. Mindemellett az intézmény vezetője azt ígérte, ha elítélik, megteszik a szükséges intézkedéseket.

A rendőrség szerint az ügyben továbbra is folyik a nyomozás. A Bors információi szerint a vizsgálat napokon belül lezárulhat, várhatóan vádemelési javaslattal küldik meg az ügyészségnek az aktákat.

Hatalmas felháborodást váltott ki, amikor május elején egy 28 éves nő dühében kidobta a kutyáját ötödik emeleti lakásából. A kis Jack Russell-terriert el kellett altatni, Sz. Enikő ellen pedig állatkínzás miatt indult eljárás. Mint arról már beszámoltunk: az asszony beismerő vallomást tett, azért hajította ki az ebet, mert az megkapta a kislányát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik