Közélet

Szellemet fotóztak az Alcatrazban

A női alakot egy brit turistának sikerült lefényképeznie mobiltelefonjával.

A mára már évente több mint egymillió turistát vonzó látványossággá vált legendás San Franciscói börtön falai között sokak szerint szellemek tanyáznak. Bár ezt hivatalosan cáfolják, egy brit turista azt állítja, bizonyítéka van arra, hogy igenis vannak szellemek a “Sziklán”. Méghozzá egy női szellem.

Sheila Sillery-Walsh állítása szerint egy üres látogatószobát fényképezett le okostelefonjával, amikor sikerült lencsevégre kapnia a kísértetet. Telefonja képernyőjén ugyanis egy női alak jelent meg, miközben saját szemével senkit sem látott a szobában. “Rögtön tudtam, hogy csak egy szellem lehet” – közölte a nő.

A fényképet azonnal megmutatta élettársának, aki először azt gondolta, hogy csak Sillery-Walsh tükrözödését lehet látni a kukucskáló ablakon, de a képet jobban megnézve látták, hogy az női alaknak egészen más a frizurája, és a ruhája. “Szkeptikus voltam a kísértetekkel kapcsolatban, de ezek után kezdek hinni létezésükben” – jelentette ki a férfi.

A fényképpel kapcsolatban a San Franciscói KPIX 5 televízió megkereste az Alcatraz egyik börtönőrét, aki a hatvanas években nyolc éven át dolgozott a szigeten. George DeVincenzi jót nevetett a képen, kijelentve, szerinte az csak egy árnyék. A férfi a televíziónak elmondta: egyetlen egy szellemet sem látott az Alcatrazban, amíg ott dolgozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik