Közélet

Megloptak egy ripoternőt, miközben egy lopásról tudósított

Ráadásul nem máshol lett tolvajok áldozata, mint egy rendőrkapitányság előtt. Miközben élőben jelentkezett be.

Az oaklandi riporternő táskáját, benne a pénztárcájával és mobiljával a KTVU televízió közvetítőkocsijából emelték el a vakmerő tolvajok, akiket az sem ijesztett el, hogy az autó az oaklandi rendőrfőkapitányság épülete előtt állt. Erről Twitter-oldalán számolt be Heather Holmes, hozzátéve: éppen akkor lopták meg, amikor az esti híradóban élőben jelentkezett be, hogy egy nő elleni rablótámadásról tudósítson.


Az oaklandi riporternő akkor lett tolvajok áldozata, amikor élőben tudósított tolvajok támadásáról
Fotó:KTVU

Holmes később hozzátette: bár kellemetlen élmény volt, hogy meglopták, az semmi ahhoz képest, amit annak a nőnek kellett átélnie, akinek az esetéről beszámolt. Őt ugyanis egy népszerű éttermekkel teli utcához közel, nappal támadta meg két tolvaj, akik brutálisan megverték, hogy a táskáját meg tudják szerezni.

Az áldozat arcát és fejét a beszámoló szerint ököllel ütötték, és a róla készült felvételeken látni lehetett, hogy a mentősök véres kötéssel a fejént teszik be egy mentőautóba. És akár még rosszabbul is járhatott volna, ha egy férfi nem ijeszti el a tolvajokat, akik egy autóba pattanva menekültek el a helyszínről.

Hasonló eset történt áprilisban Brazíliában is. Akkor egy tolvaj egy nő nyakláncát próbálta meg ellopni egy tolvaj, miközben a nő egy televíziós stábnak beszélt az utcai bűnözésről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik