Közélet

Mumifikálódott hullát talált egy kisfiú egy elhagyatott házban

Öt éven át lógott az öngyilkosságot elkövetett férfi a kis családi ház gardróbjában, és ez senkinek sem tűnt fel.

A mumifikálódott hullát egy 12 éves kisfiú találta meg, amikor az anyja jellemzése szerint „kalandkereső” gyermek bement az ohiói Dayton egyik kertvárosi negyedében álló, igencsak elhanyagolt üresen álló házba. A kisfiú az anyjának mondta el, hogy egy akasztott holttestet talált az épületben, aki előbb saját szemével győződött meg arról, hogy fia valóban egy holttestet, és nem csak egy bábút talált, majd kihívta a rendőröket – közölte a CNN.

A helyi hatóságok közlése szerint a holttest a negyvenes évei végén öngyilkosságot elkövetett Edward Bruntoné volt, aki egy övvel akasztotta fel magát, még 2009-ben. Pár hónappal azután, hogy megvásárolta az ingatlant. A környéken lakó emberek soha nem látták a férfit, és azt gondolták, hogy a burjánzó növényekkel beborított épület teljesen elhagyatott.


A ház, ahol a mumifikálódott holttestet megtalálta a 12 éves kisfiú
Fotó:CNN

A halottkém elmondása szerint a holttest mumifikálódását a helyiség segítette elő. A gardróbban ugyanis nem érte napfény és nedvesség, valamint védve volt az állatoktól, és a hőmérséklet-ingadozásoktól.

A férfi eltűnését senki sem jelentette. A környéken lakó emberek soha nem találkoztak vele, családjával és barátaival pedig nem tartotta a kapcsolatot. Személyazonosságát a ruhájában talált iratok alapján állapították meg, valamint testvére is azonosítani tudta a holttestét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik