Közélet

Csecsemőt lopott a nővérnek öltözött asszony

Az álruhás nő egy tizenhat órája született csecsemővel sétált ki a Quebec-i kórházból, az anya karjaiból vitte magával a kis Victoriát.

A 21 éves kamu nővér besétált az anya kórtermébe és magával vitte a kislányt. Az anyuka, Mélissa McMahon hamar kapcsolt, hogy valami nincs rendben, de addigra már késő volt, a nővér már eltűnt – írja a Gawker.

A rendőrség a biztonsági kamerák felvételei alapján azonosította az elkövetőt, azonnal a keresésére indultak. A nővér ugyanis egy könnyen azonosítható autóval – és rajta „baba a fedélzeten” matricával – hajtott el.

Ő vitte el a csecsemőt

A hatóságok a közösségi médiát is segítségül hívták, ugyanis a Facebookra is felöltötték a nő fotóját. Nem sokkal a kisbaba eltűnése után néhány kanadai fiatal úgy érezte, tenniük kell valamit. „Nem tudtunk magunkkal mit kezdeni este, így hát elkezdtük a keresést” – mondta egyikük később. Az egyik fiatal ugyanis felismerte az utcán parkoló autót és egyből értesítették a rendőrséget. A csecsemő szerencsésen megmenekült, néhány óra elteltével újra anyukája karjaiban lehetett.

Az álruhás emberrablót őrizetbe vették és eljárást indítottak ellene.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik