Közélet

Egy ATM-el akart szexelni egy bárban

Az év egyik legviccesebb rendőrségi jelentésére bukkantunk egy letartóztatásról, köszönhetően egy igazán részeg férfinek.

Valamint a Tennessee államban működő ABC 2 televíziónak, amely hétfőn számolt be az igencsak érdekes letartóztatásról, a szokásosnál jóval több szöveget emelve át egy az egyben a rendőrségi jegyzőkönyvből. A rendőri intézkedés még pénteken történt, a Murfeesboro városában található Boro Barban, ahova este tért be a 49 éves és igencsak részeg Lonnie Hutton, aki azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy gatyáját letolva próbált meg „szexuális kapcsolatot létesíteni az ATM-automatával”.

A rendőrségi jelentés szerint a férfi még akkor is deréktól lefelé pucér volt, amikor a kihívott rendőrök megérkeztek a bárba, és „fel-alá mászkált, a csípőjét mozgatva”. A rendőrök kivitték Huttont az intézmény elé, majd ráparancsoltak, hogy üljön le egy fából készült piknikes asztalra. A letartóztatásról szóló jelentés szövege szerint a férfi „ekkor újra közszemlére tette magát, majd nemi közösülést hajtott végre az asztallal”.


Lonnie Hutton, aki mostantól örökre úgy ismernek, mint az ember, aki szexelni akart egy ATM-el

A férfi a rendőrök elmondása szerint „alkoholtól bűzlött, összeakadtak a szavak a szájában, vörösek voltak a szemei és alig állt a lábán”. Nyilvános lerészegedés vádjával tartóztatták le, és egy megyei börtön rácsai mögött józanodhatott ki. Júliusban kell majd megjelennie a bíróság előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik