Közélet

Medencébe dobta egyéves lányát, hogy móresre tanítsa

A kislány egy öthetes kiskutyát dobott a vízbe, és az állat megfulladt. Apja ezért dobta be a medencébe, hogy megleckéztesse.

A furcsa nevelési módszert egy biztonsági kamera rögzítette az arizonai Phoenix városában lévő háznál, és a rendőrség az alapján tartóztatta le a férfit, akinek „nevelési módszerét” gyermekbántalmazásként értékelték – jelentette a helyi sajtó. A kislányt az apa barátnője mentette ki a vízből.

A 23 éves Corey Edmund McCarthy a rendőrségnek elmondta: arra akarta megtanítani lányát, hogy a víz veszélyes, miután a kisgyerek két kiskutyust is bedobott a medencébe – egyikük megfulladt – amikor majdnem fél órán át volt felügyelet nélkül a medence mellett. Az eset akkor történt, amikor a kislány az anyától különélő apára volt bízva.


A pillanat, amikor a 23 éves apuka a medencébe hajított egyéves kislányát
Fotó:ABC15

A férfit letartóztatták, és gyermekbántalmazás vádjával indítottak eljárást ellene. A család elmondása szerint a férfit a börtönben cellatársai megverték.

A kislánynak az anya elmondása szerint az eset óta rémálmai vannak és retteg a víztől. Nagynénje állítása szerint napokig még a zuhanyzástól is félt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik