Közélet

Házassági tanácsadás után késelte meg feleségét

A házaspárnak segítő lelkipásztor alig tette ki a lábát a tanácsadás után a pár házából, amikor a férj egy konyhakéssel rontott nejére.

A házassági tanácsadó elmondása szerint férj, az ötvenéves Jeanwell Napolean egyátlalán nem tűnt dühösnek közvetlenül az előtt, hogy a floridai Port Charlotte városában lévő házukban többször is megszúrta feleségét – jelentette a helyi sajtó. A tanácsadó, Andre Dallemand – egyben annak a felekezetnek a lelkipásztora, amelynek a házaspár a tagja – a támadás előtt Napoleanék házában volt, hogy segítsen kapcsolatuk megmentésében. Elmondása szerint a férfi attól tartott, hogy felesége el fogja őt hagyni – annak ellenére, hogy a nő folyamatosan azt mondogatta neki, hogy mennyire szereti.

A tanácsadás azonban nem mehetett valami jól, mert amikor Dallemand kiment a házból, hogy autójával elálljon, a nő síkitását hallotta meg. Amikor visszarohant a házba, Jeanwell Napolean egy nagy konyhakést tartott saját maga felé fordítva a kezében, felesége pedig véres volt. Végül a FOX4 beszámolója szerint lányuk volt az, aki rávette a férfit arra, hogy tegye le a kést.

Az NBC 2 beszámolója szerint a feleség a bicepszén, a hátán és a hasán sebesült meg, de sérülései nem voltak életveszélyesek. A férjet letartóztatták, és óvadák ellenében szabadlábon védekezhet az ellene felhozott vád – halálos fegyverrel végrehajtott súlyos testi sértés – ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik