Közélet

Belehalt a golyóálló-mellényes játékba

A 25 éves áldozat egy baráti összejövetelen vette fel a több mint tízéves golyóállót, és kérte, hogy lőjenek rá. Egy golyó azonban a mellény helyett a mellkasát találta el.

A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni a férfi életét, aki a dél-carolinai kisváros garázsánál vesztette éltét a golyóálló-mellény kipróbálásakor – jelentette a helyi sajtó. A helyi rendőrség közlése szerint a félresikerült „játék” a mellénnyel szerda hajnalban, nagyjából három órakor történt, és a balesetben nem játszott közre nagy mennyiségű alkohol, vagy drog.

A gyilkost lövést az áldozat, a 25 éves Blake Randall Wardell egyik 18 éves barátja, Taylor Ann Kelly adta le, egy kis kaliberű pisztolyból. A WSPA beszámolója szerint a háznál bulizó baráti társaság több tagjai is rálőtt, de ezt más források nem említik. A Kelly által leadott lövés a mellény felett csapódott Wardell mellkasába. A helyszínen meghalt.

Kellyt letartóztatták, és gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával indítottak eljárást ellene. Maximum öt évig tartó börtönbüntetést kaphat, ha bűnösnek találják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik