Belföld

Lehúzta százmilliós lottónyereményét a vécén

Az újdonsült milliomos nem akarta kifizetni tartozásait, ezért küldte nyereményét a csatornába.

Ki ne ábrándozott volna arról, hogy mihez kezdene egy lottónyereménnyel? Számtalan elképzelésünk lenne arról, hol és mire költsük el könnyen szerzett millióinkat, de egy dolog egész biztos eszünkbe sem jutna.

Egy német asszony annyira feldühödött, mikor tartozását követelték rajta, hogy fecnikre szaggatta a bankókat, majd az egészet a vécébe dobta. Onnan már csak egy irányba vezetett a tetemes pénzösszeg útja – írja cikkében a Metro hírportál.

Bepiált és felhúzta magát

A 63 éves esseni Angela Maier legörömtelibb napját élte meg, mikor megtudta, hogy 123 millió forintnyi összeget akasztott a szerencsejátékon. Kezdeti lelkesedése azonban egyre inkább lankadt. A nőt az idegesítette fel, hogy az idősek otthona, ahol férjét kezelték, benyújtotta a számlát a költségekről.

Ezenkívül több adóssága is volt, s mikor a hitelezők sorban kopogtattak a pénzért, Angela egyre idegesebb lett. Egyik este aztán több üveg pezsgőt ivott meg, majd megszabadult a vagyontól. Állítása szerint azért, hogy ha úgyis tartozásokra kell költenie és nem lehet az övé, akkor más se kaparintsa meg.

A szeretetotthon ugyanakkor bíróságra vitte az ügyet, szerintük az asszony hazudott, így akart megszabadulni a törlesztéstől. A nő tettét nehéz lenne bizonyítani, s ehhez valószínűleg a csatornában kéne kutakodni.

Kedvelj minket a Facebookon, hogy ne maradj le semmiről!

Az újdonsült milliomos nem akart osztozni a pénzen rokonaival, ezért küldte a csastornába.

Így lehetsz titokban lottómilliomos

Az első és legfontosabb teendőnk, hogy ne változtassuk meg a szokásainkat! Ne váljunk hirtelen nagyvonalúvá és adakozóvá, és ne invitáljuk meg hirtelen három körre a fél falut. Vagy ne küldjük el a főnökünket melegebb éghajlatra, ha eddig meghunyászkodóan viselkedtünk előtte. Ezekkel ugyanis hamar eláruljuk magunkat. Tovább!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik