Közélet

Megszólalt az erkélyről kiugró szegedi kisfiú édesanyja

A rémhírekkel ellentétben Dominik jól van – írta a Facebookon a harmadik emeletről kiugrott 11 éves kisfiú édesanyja. Az iskolást kórházban ápolják, a történtekre nem emlékszik.

„Minden kedves, aggódó ismerősömnek köszönöm az együttérzést. Nagyon jólesik. A támadásokat nem tudnám most elviselni, elég a lelkiismeretemmel elszámolni. A rémhírekkel ellentétben Dominik a körülményekhez képest jól van. Bal csuklója eltört, és lehet, hogy a sarka is. Enyhe agyrázkódása van, és nem emlékszik a történtekre. Egy karcolás sincs rajta, köszönhetően a sárnak és a nagy fűnek. És a jóistennek, aki fogta a kezét, és a szeretetünk erejének. Tudta a jóisten, ha elengedi a kezét, abba belehalunk” – a Délmagyar szerint ezt írta kedden a Facebookon a harmadikról kiugrott Dominik édesanyja. A fiatal nő azt is megjegyezte, senkinek sem kívánja, hogy átélje a hétfői napot, mert az szörnyű volt.

Mint ismert, a kisfiút hétfőn szálították kórházba, miután kiugrott szegedi, harmadik emeleti lakásuk erkélyén, mert nem tudott kijutni a lakásból. A gyerek kilenc métert zuhant. A táskáját már az ugrás előtt kihajította az öccse holmijával együtt, aki szintén a lakásban volt. Testvére szerencsére nem követte. A fiú egy versenyre sietett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik