Közélet

Versenyre sietett az erkélyről kiugró szegedi kisfiú

A gyerek kilenc métert zuhant. A táskáját már az ugrás előtt kihajította az öccse holmijával együtt. Testvére szerencsére nem követte.

Gyereksírásra ébredtem, az erkélyről láttam, hogy a szomszéd Dominik a fűben fekszik, és mellette áll egy férfi – mondta a Délmagyarnak a szegedi Kisteleki Ede utca négyemeletes panelházának egyik lakója a baleset kapcsán. A családot ismerő szomszéd szerint a 11 éves fiú először ledobta a táskákat, majd kiugrott. Szerencsére hétéves testvére nem követte – fűzte hozzá. Az asszony beszélt arról is, hogy a gyerek táskájában megtalálták a kulcsot, annak segítségével jutottak be Dominik kisöccséhez a lakásba.

A fiúk állítólag telefonon hívták édeanyjukat, hogy nem tudnak a lakásból kijutni, ám a nő csak két perccel később tudott visszacsörögni. Addigra viszont a nagyobb  fiú kiugrott.

Normális szülők, aranyos gyerekek, így ismerjük őket. Dominiknak iskola versenye volt, nagyon szeretett volna részt venni rajta. Ezért akart annyira kijutni a lakásból – mondta a neve mellőzését kérő nő.

A szomszéd azt mondta, az anyukától úgy értesült, a fiú karcolásokkal megúszta. A rendőrség hétfői közleményben azonban életveszélyes sérülést említ.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik