Közélet

László mégsem verte agyon Jánoskát

Az első jelek arra mutattak, hogy lakótársa, J. László ölte meg a férfit. Együtt italoztak és meg is verte ugyan, de nem ebbe halt bele.

Néhány napja rendőrök leptek el egy kelebiai családi házat, akkor úgy lehetett tudni, halált okozó testi sértés gyanúja miatt nyomoznak. A Deák Ferenc utcai házban a helyiek által Jánoskaként emlegetett 58 éves férfi napok óta feküdt holtan. A testén lévő nyomokból arra következtettek, hogy agyonverték, a tettel szállásadóját, a 60 éves J. Lászlót gyanúsították. A férfi el is ismerte a bántalmazást – írta korábban a baon.hu.

A lap szerint az italozó életmódot folytató J. László nemrég fogadta be Jánoskát, aki szintén nem vetette meg az alkoholt. A házigazda egy idő után megelégelte jelenlétét, szerette volna, ha vendége kiköltözik, de ő nem akart menni, ezen veszhettek össze. Hivatalosan meg nem erősített információk szerint egyébként a holtan fekvő férfihoz maga a tettes hívott orvost napokkal később, mert feltűnt neki, hogy cimborája nem mozdul.

Az elsődleges boncolási eredmény alapján azonban a bántalmazással Jánoska halála nincs összefüggésben – értesült a baon.hu kedden. A különös ügyben folytatódik a nyomozás, J. Lászlót pedig kiengedték az őrizetből.

Amikor még azt hitték, László a tettes:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik