Közélet

Felakasztotta magát zárkájában a pécsi trafikrabló

Az áldozat annak a bandának volt a tagja, amely decemberben és januárban négy Baranya megyei dohányboltot fosztott ki.

Felakasztotta magát egy férfi a pécsi büntetés-végrehajtási intézetben – számolt be a Bors. A lap információja szerint az áldozat annak a négy embernek az egyike, akik decemberben és januárban négy baranyai nemzeti dohányboltot raboltak ki.

A fogvatartott azután végzett magával, hogy azzal is meggyanúsították, hogy halálra késelt egy pécsi hajléktalant januárban, állítólag azért, mert nem tudta elviselni, hogy áldozata szemetet halmozott fel lakása közelében. A történtekről egyik társa is tudhatott. A Bors azt írja, a férfi bepánikolt, ezért végzett magával.

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága Sajtóirodája közleményben ismerte el az öngyilkosságot. „2014. május 6-án öngyilkos lett egy fogvatartott a Baranya Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben. Az előzetes letartóztatásban lévő férfi önakasztást követett el, amit a felügyelet észlelt. A személyi állomány tagjai a szükséges intézkedéseket haladéktalanul megtették, de a fogvatartott életét már nem tudták megmenteni. A rendőrség a helyszíni vizsgálat során az idegenkezűséget kizárta.”

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Lehet jámboran, baltával, pisztollyal, halálfejjel

Mint a mézre a méhek, úgy repülnek a trafikokra a rablók. A tejüveggel “jótékony” izolációban dolgozó eladók mint a sajt az egérfogóban ülnek, az egyetlen különbség, hogy az egér rendszerint meglép – később pedig a rendőrség vagy sikerrel jár, vagy nem. Rabolni pedig szoktunk: jámboran, agresszíven, fehér kesztyűben, pisztollyal, fadarabbal – hogy aztán pl. bejglit vegyünk a zsákmányból…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik