Közélet

Húszmilliós kárt okozott egy parkolóházban egy 86 éves sofőr

Elképesztő pusztítást hagyott maga után egy idős hölgy, amikor megpróbált autójával kiállni egy német parkolóházból.

A nő – férjével az anyósülésen – egy erfurti parkolóból akart kiállni, amikor feltehe4tően véletlenül tolatni kezdett, és nekiütközött két mögötte álló autónak. Ekkor a Thüringer Allgemeine Zeitungban megjelent beszámoló szerint „megrémült”, és gyorsan előre indult el, és nekicsapódott két előtte álló járműnek, komoly károkat okozva. A már négy autót lezúzó nő azonban ekkor sem állt meg. Újra tolatni kezdett, és nekiment egy betonoszlopnak, és egy másik autónak.


Az idős hölgy egyik “áldozata”

A már öt autót összetörő nő a rendőrség közlése szerint „pánikba esett”, és nagy sebességgel próbált meg minél gyorsabban kihajtani a parkolóházból, folytatva a pusztítást. Nekiment egy falnak, felborított egy kukát, majd további hat járműnek, megtörve és meghúzva azokat. Végül 11 megtört autó maradt utána. Ebben a számban nincsen benne a nő autója. A német lapban megjelent beszámoló szerint néhány autója olyan sérüléseket szenvedett, hogy ki kellett azokat vontatni a parkolóból.


A parkolóház, ahonnan megpróbált kihajtani

Az idős hölgy az első becslések szerint nagyjából hatvanezer eurós kárt okozott. Jogosítványát a rendőrség azonnal bevonta.A pusztítás eredményét ide kattintva tudják megnézni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik