Közélet

Népbosszú: levágták a háromévest zaklató pedofil péniszét

A 66 éves férfit a kislány rokonai büntették meg nemi szervének csonkolásával.

A brazíliai férfi az esetről szóló beszámolók szerint egy vidéki farmon erőszakolta meg a hároméves kislányt, munka közben, és a támadás nyomait a gyermek anyja vette észre, amikor hazatért. A családtagok nem várták meg, hogy a rendőrség intézkedjen, és a saját kezükbe vették az igazságszolgáltatást és rátámadtak a 66 éves férfire, akinek bosszúból levágták a péniszét, valamint három ujját. Majd egy út szélén hagyták, megkötözve, a levágott testrészeket pedig egy műanyag zacskóban mellé helyezték.

A rendőrség közlése szerint Francisco de Souza de Castro végig eszméleténél volt a támadás alatt, ami a Sao Paulo államban található Severinia kisvárosában történt. A férfit kórházba szállították, de nemi szervét már nem tudták visszavarrni az orvosok, és a levágott ujjakkal is így jártak. A rendőrség abban bízik, hogy a férfi képes lesz majd azonosítani a támadókat.

A rendőrség közlése szerint a kislányon végzett orvosi vizsgálatok még nem állapították meg kétséget kizáróan, hogy tényleg nemi erőszak áldozata lett, de az eddigi vizsgálatok alapján ez nagyon valószínű.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik