Közélet

Sokkoló videó: eldobta a kisbabát

Csodával határos módon az egyéves kisgyerek túlélte a szomszéd dühkitörését.

Hátborzongató biztonságikamera-felvétel járja körbe az internetet. A videón az látszik, hogy egy kínai férfi idegesen rohan be egy kapualjba, ahová többen követik. A férfi hamarosan kilép az utcára, megragadja az ott álldogáló apró gyermeket, majd lendületből elhajítja.

A Kína északi részén fekvő Xinji városában élő, 38 éves Chen Wang hosszú ideje viszálykodott a szomszédaival. A Daily Mail azt írja, az eset előtt a napelemes vízmelegítője miatt veszett össze velük. A szomszéd kilencéves fia kavicsokkal dobálta a napelemet, ezért átrohant, hogy felelőségre vonja a gyermek apját, a 30 éves Meng Tuant. A szomszédban azonban ünneplő tömeget talált, épp az apa bátyjának negyvenedik születésnapját ünnepelték. A szemtanúk szerint már ittas házigazda nem vette jónéven, hogy Wang megzavarja a bulit. A vendégek, hangosan gúnyolták a férfit, fenyegették, és a végén még egy pofon is elcsattant. A feldühödött Wang ekkor viharzott el, látta meg az ajtóban álló csöppséget, és vezette le a szerencsétlen gyermeken az őt ért sérelmeket.

A babát súlyos sérülésekkel, és törésekkel szállították kórházba. Bár az orvosok eleinte aggódtak az életéért, sikerült stabilizálniuk az állapotát, így valószínűleg teljesen felépül majd. A rendőrség Wnagot, és a vele erőszakoskodó családtagokat egyaránt letartóztatta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik