Közélet

Csőre töltött fegyvert találtak a nemi szervében

Meglepődtek a motozásnál.

A 19 éves Dallas Archert eredetileg csak azért tartóztatták le, mert egy közúti ellenőrzés során kiderült, hogy bevont jogosítványa ellenére volán mögé ült. Azonban mikor a Tennessee állambeli kingsporti rendőrség (egy női tagja) a fogdába szállítása előtt elvégezte a motozást, egy “ismeretlen” tárgyat vett észre a lábai között.

A továbbiakhoz egy másik női kolléga segítségét kérte – jelentésük szerint a kisasszony nemi szervében egy csőre töltött, ötlövetű, .22 kaliberű mini-revolvert találtak.

A sorozatszám alapján kiderült, hogy a 250 dolláros fegyvert a 70 éves John Souther kocsijából lopták el még tavaly. A nyugdíjas férfi vegyes érzelmekkel fogadta, hogy visszakaphatja tulajdonát.

Tekintettel arra, hogy a hölgynek fegyvertartási engedélye sem volt, ráadásul egy büntetés-végrehajtási intézetbe próbálta becsempészni a pisztolyt, a vádpontok száma háromra nőtt.

Meglepő módon nem Ms. Archer az első, aki ilyennel próbálkozik – januárban egy egészen hasonló esetről írtunk. Igaz, akkor az ufóknak is közük volt a történésekhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik