Közélet

Hét csecsemő holttestét találták meg egy nő garázsában

A halott újszülötteket a nő volt férje találta meg, amikor lomtalanított.

A férfi éppen arra készült, hogy többéves távollét után beköltözzön a Utah állambeli Pleasant Grove városában található házba, amikor a szörnyű felfedezést tette – jelentette a KUTV és a Salt Lake Tribune. Daren West a garázsban lomtalanított, amikor egy kartondobozban egy újszülött holttestét találta meg. Azonnal kihívta a rendőröket, akik további hat csecsemőholttestre bukkantak különböző dobozokban, miután egy gyorsan megkapott házkutatási engedély birtokában átkutatták a lakást.

A Garázs, ahol kartondobozokba rejtve hét csecsemő holttestét találták meg
Fotó:KUTV

A rendőrség másnap délelőtt tartóztatta le West volt feleségét, a 39 éves Megan Huntsmant, aki a gyanú szerint megölte a gyerekeket, akik 1996 és 2006 között születtek. A nő 15 éven át élt a házban, ahonnan 2011-ben költözött el. A ház West szüleinek a tulajdona, és jelenleg a Tribune információi szerint Huntsman három lánya élt benne, akik közül a legidősebb 19, a legfiatalabb 13 éves.

A szomszédok a csecsemőgyilkosságokkal gyanúsított nőt kedves, szerető embernek ismerték meg, aki mindig jó volt a gyerekekhez. A szomszédos házban élő idős házaspár a KUTV-nek elmondta: rendszeresen Huntsman gondjaira bízták unokájukat, csakúgy, mint egy másik környéken élő nagymama.

A rendőrség szerint a megölt csecsemők apja West lehet, de még várják a DNS-vizsgálatok eredményét. A volt férjet a rendőrök nem gyanúsítják semmivel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik