Közélet

Késsel kényszerített szexre egy taxist a román Angelina Jolie

Az amerikai színésznő romániai hasonmása tulcsai lakásában támadt rá a férfira, miután bort hozatott vele.

A 35 éves férfi először csomagokat vitt ki a nőnek, aki ekkor elkérte a telefonszámát, ha újra szüksége lenne a szolgáltatásaira, majd pár óra múlva már hívta is, hogy vigyen neki pár üveg bort – írta a Daily Mail. A 31 éves Luminita Perijoc ekkor beráncigálta a lakásába a férfit, és követelte, hogy szexeljenek. Amikor Nicolae Stan ellenállt a csábításnak, egy kést vett elő, és azzal fenyegetve kényszerítette a férfi a közösülésre.

Stan az eset után elmondta: azért nem állt ellen, mert attól tartott, őt fogják bűnösnek gondolni, ha bántja a nőt, ezért igyekezett úgy megmenekülni, hogy Perijoc sértetlen maradjon. Végül közösültek, de a nő nem volt elégedett és újabb menetet követelt. Amikor pedig Stan továbbra is ellenkezett, rátámadt a késsel, többször is megsebesítve. A taxisofőrnek végül sikerült elmenekülnie a nő elől, és elbarikádoznia magát az egyik szobában, ahonnan kihívta a rendőröket, akiknek sikerült kiszabadítaniuk a lakásból a több sebből vérző férfit.

Perojic ellen eljárást indítottak a még 2012-ben történt eset miatt, és egy évvel később öt évig tartó börtönbüntetésre ítélték. Egy fellebbviteli bíróság azonban ezt most hét évre felfüggesztette, mert úgy ítélték meg, viselkedését az akkor szedett gyógyszerek hatása alatt követte el.

A háromgyerekes, nő taxisofőr az esettel kapcsolatban elmondta: sokan nem értik, miért utasította vissza a gyönyörű nő közeledését. „Ránéznek és kinevetnek” – mondta el a férfi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik