Közélet

Áthajtott egy tízhónapos baba fején egy részeg nő

A baleset egy kórházi parkolóban történt. A kisbabát mentőhelikopterrel kellett egy másik kórházba szállítani.

A gázolás szerda hajnalban történt az Észak-Carolinai Burlington város egyik kórházánál – jelentette a helyi sajtó. A rendőrség közlése szerint Stormie Vancil a parkolón hajtott keresztül, amikor elütött egy anyukát, aki tízhónapos kisgyerekével igyekezett a sürgösségi osztályra. A nő a motorháztetőnek csapódott, gyereke pedig az autó alá került.

A Fox8 televízió a rendőrség jelentésre hivatkozva közölte: az autó kerekei áthajtottak a kisbaba fején, súlyos sérüléseket okozva”. Az anyukát és kisbabáját gyorsan bevitték a kórházba, de a tízhónapos kislányt mentőhelikopterrel kellett egy jobban felszerelt kórházba szállítani. A beszámolók szerint állapota stabil.

Stormie Vancil – áthajtott egy tízhónapos kisbaba fején egy kórházi parkolóban
Fotó:Fox8

A rendőrség gyanúja szerint Vancil a barátjával vitatkozhatott, amikor elgázolta a saját leparkolt autója mögül előbukkanó Melissa Flynnt és kislányát – írta a Burlington Times-News. A gázoló ellen ittas vezetés és súlyos sérüléssel járó baleset okozásá vádjával indítottak eljárást.

A 26 éves nőt előzetes letartóztatásba helyezték és csak félmillió dolláros óvadék ellenében kerülhet szabadlábra. Vancil első bírósági meghallgatásán az óvadék csökkentését kérte, hogy legyen lehetősége intézkedni gyerekei elhelyezéséről, mert férje is rácsok mögött van, a rendőrség közlése szerint egy más ügy miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik