Közélet

Újabb fordulat Madeleine ügyében

Valószínűleg már nem él az a pedofil, akit a Scotland Yard azzal gyanúsít, hogy köze lehet a brit kislány évekkel ezelőtti eltűnéséhez.

Napokkal ezelőtt került nyilvánosságra, hogy egy gyermekek elleni szexuális bűncselekményeiről ismert férfi után nyomoz a Scotland Yard.

A férfi, akinek köze lehetett Madeleine McCann eltűnéséhez, évekkel ezelőtt több brit kislányt is szexuálisan bántalmazott Portugáliában, és 2009-ben meghalt – fedte fel az információt egy, a nyomozáshoz közel álló forrás a Guardiannak.

A névtelen forrás azt is elárulta a lapnak, hogy egy Madeleine-hez hasonló, eddig nyilvánosságra nem hozott eset is felmerült: egy szintén brit, szüleivel nyaraló kislányt bántalmaztak szexuálisan. Az azonban nem derült ki, hogy ez pontosan mikor és hol történt.

Madeleine McCann csupán 3 éves volt, amikor a szüleivel és két testvérével a portugál tengerparton nyaraltak 2007 májusában. Az anya, Kate McCann este tíz körül vette észre, hogy a kislány eltűnt. Felmerült később, hogy a sajtóban csak „Maddie”-ként becézett gyerekre pedofilbanda csapott le, de még a szülőket is gyanúsították, ezt a vádat azonban hamar ejtették.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik