Közélet

Meztelen nő lepte meg a rendőröket

Hitvesét akarta meglátogatni - részegen és pucéran.

Közszeméremsértés és nyilvános részegség vádjával vették őrizetbe Maura Fussellt, aki szombaton anyaszült meztelenül sétált be a Virginia állambeli Arlington megyei börtönbe, hogy meglátogassa a férjét, akit csupán néhány órával korábban tartóztattak le.

A rendőrségi szóvivő elmondása szerint a nő szombat este állított be, s bár az nem derült ki, hogy eleve pucéran érkezett vagy az épület előtt szabadult meg ruházatától, az azonnal látszott, hogy merev részeg. A nagyvonalú rendőrök választás elé állították: vagy hívnak neki egy taxit és békésen hazamegy, vagy rácsok mögött tölti az éjszakát.

A 26 éves nő az utóbbit választotta – de könnyen előfordulhat, hogy azt hitte, egy cellában lehet a férjével. A szerelmeseket másnap elengedték, szabadlábon védekezhetnek.

Levelezz egy rabbal!

Bár az amerikai börtönök lehetőséget adnak párok intim találkozására – vannak duplaágyas szobák, ahol olykor eltölthetnek némi időt az ideiglenesen szétszakított párok -, van, akinek semmilyen kinti kapcsolata nincs. Olyan is akad, akit elhagyott a családja, pár év után már nem látogatja senki. Nekik segítenek a Levelezz egy bentlakóval! -típusú oldalak. Itt nem és kor alapján választhatunk magunknak egy rabot, akivel elkezdhetünk levelezni, ezzel segíthetünk enyhíteni a börtönlét keserűségét és egyhangúságát. A dolog kicsit fura, és lehetnek kockázatai, ugyanakkor tényleg erős kapcsolatok épülhetnek ki. „Ugyan, mi lehet nagyobb ajándék, mint reményt adni?” teszi fel a költői kérdést az oldal. Sajnos itthon ilyen szolgáltatás nem létezik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik