Közélet

Háromszor ment meztelenül a gyorsétterembe

Nem az éhség, inkább a perverziója hajtotta: letartóztatták.

Egy tucat bűncselekményért kell felelnie az 52 éves Kenneth Derwin Clark, miután több alkalommal az autójában anyaszült meztelenül ülve, áthajtott egy gyorsétterem autós kiszolgáló sávján, pennsylvaniai Harrisburgben – írja a Penn live.

A férfi számláján három rendbeli közszeméremsértés, vezetéslejárt jogosítvánnyal, rendbontás, és nyilvános erkölcstelenség van. A rendőrségi jelentés szerint Clark először március 12-én hajtott egy gyorsétteremhez, majd amikor a kiadó ablakhoz ért felkapcsolta az autójában a belső világítást, majd a szemével jelezte az eladó lánynak, hogy nézzen az ölébe. A lány felsikoltott az anyaszült meztelen férfi látványától.

A férfi két nappal később, ugyanabban az időben megismételte az akcióját. Clark ekkor teljesen természetesen viselkedett, elvette a rendelt ételt, és átadta a pénzt a kiszolgáló nőnek, aki csak percekkel később vette észre, hogy egy meztelen vásárlót szolgál ki, ekkor segítségért kiáltott. A férfi nem várt sokáig, két óra múlva visszatért ám ekkor már nem rendelt semmit, csak a belső világítást felkapcsolva mutogatta magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik