Közélet

Nyolcéves fiút molesztált egy pedofíliáért elítélt nő

Két év börtönt kapott egy 21 éves nő, mert két éven át folytatott szexuális viszonyt 10 év alatti gyermekkel.

Pedofíliáért két év letöltendő börtönbüntetésre ítélte egy worcesteri bíróság a most 21 éves Loren Morrist – írja a Daily Mail.

A fiatal nő 16 évesen létesített először szexuális kapcsolatot egy 8 éves fiúval. A viszonyt két évig tartotta fent, ami alatt majdnem ötven alkalommal feküdt le a gyermekkel. Az eseményekre csak jóval később derült fény, amikor egy tanár meghallotta, hogy a most 14 éves fiú arról beszélt az osztálytársainak, hogy neki már kisgyermekként volt szexuális viszonya, és részletesen mesélt Loren Morrissal folytatott viszonyáról.

Loren Morris (fotó: Facebook)

A bíró azt mondta, hogy hosszas mérlegelés után azért szab ki enyhe büntetést, mert a nő két év után belátta, hogy hibát követ el, és befejezte a viszonyt a fiúval, és azt is figyelembe vette, hogy a nőnek azóta gyermeke született.

Loren Morrisnak a kiszabott két évből minimum tizenkét hónapot kell ténylegesen leülnie, aztán feltételesen szabadulhat. Mellékbüntetésként nem léphet kapcsolatba 16 év alatti kiskorúakkal a szülők beleegyezése nélkül, és a neve 10 évig szerepelni fog a szexuális bűnelkövetők listáján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik