Közélet

Pedofíliával vádolják a földönfutóból lett lottómilliomost

A nyeremény körüli sajtófelhajtás vezetett a letartóztatáshoz - közölte a rendőrség.

Háromrendbeli kiskórú ellen elkövetett szexuális bűncselekménnyel vádolják a 62 éves Daniel T. Snayt. Az akkoriban egy lakókocsiparkban tengődő férfi néhány évvel ezelőtt került a nyilvánosság kereszttüzébe: 10 millió dollárt nyert egy kaparós sorsjeggyel. A rendőrség szerint ez a szerencse vezetett végül a férfi letartóztatásához. Snay jelenleg őrizetben van, az óvadéka 5 millió dollár – írja a Metro West Daily News.

Daniel T. Snay

A férfit 14 év alatti gyermek sérelmére elkövetett zaklatással, testi sértéssel, gondatlan veszélyeztetéssel és a kiskorú számára pornográfia terjesztésével vádolják. Egy bírósági tanúvallomás alapján úgy tűnik, hogy egy most 16 éves fiú vádolta meg Snayt azzal, hogy korábban 10 és 14 éves kora között a férfi több alkalommal is arra kényszerítette, hogy a lakókocsijában vegyen részt szexuális játékokban, miközben pornót nézetett vele.

A rendőrség szűkszavúan nyilatkozott az ügyben, annyit azért elárultak, hogy Snay nagy nyereményének köze volt ahhoz, hogy bűnei a felszínre bukkanjanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik