Közélet

Apukát száz részeg tini sem ébresztette fel

A buli olyan jól sikerült, hogy többen a kórházban kötöttek ki, de a ház tulaja állítólag békésen szunyókált.

Egy százfős házibuli akkor is zajos lenne, ha épp nem tinik rendeznék, de ha alkoholizáló fiatalokról van szó, akkor garantált a csendháborítás. Épp emiatt hívták ki a rendőröket péntek éjjel egy floridai otthonhoz, ahonnan a járőrök láttán többen azonnal menekülőre fogták.

Néhányan azonban már erre sem voltak képesek: öt, 15-17 év közötti ifjút ugyanis a kórházba kellett szállítani, mivel a szeszt Xanaxszal és/vagy egyéb drogokkal keverték. Kettejük állapota súlyos volt, de szerencsére nem válságos.

Mindez azonban fel sem tűnt Steve Millernek, aki nemcsak a ház tulajdonosa, hanem az egyik, orvosi ellátásra szoruló, 16 éves lány apja is – Mr. Miller ugyanis állítólag átaludta az egész bulit. “Ha a lányom mondta volna, hogy alkohol is lesz, biztos hogy nem engedtem volna meg a bulit” – nyilatkozta a WFTV-nek.

Ugyan az ember azt hinni, hogy ilyen béna kifogásokkal nem lehet megúszni a letartóztatást, mivel a tinik jól vannak, (egyelőre) nem történt vádemelés. Minket pedig már csak az érdekel, hogy mekkora ház vagy milyen hangszigetelés kell ahhoz, hogy az ember át tudjon aludni egy olyan bulit, ami ébren tartotta az egész környéket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik