Közélet

Életet mentett az öngyilkosjelölt

Akkor próbált véget vetni saját életének, mikor más is segítségre szorult.

A rendőrséget és a vízimentőket múlt szerdán, este 11 körül hívták a London Bridge-hez, ahol egy férfi azzal fenyegetőzött, hogy beleugrik az angol fővárost átszelő Temzébe. De amikor a mentők hajója a helyszínre érkezett, a vízben észrevettek egy másik férfit, aki átázott ruhái miatt alig tudott a felszínen maradni.

Míg a rendőröknek sikerült jobb belátásra bírni az öngyilkosjelöltet, addig a folyón dolgozó kollégák az utolsó előtti pillanatban mentették ki a fuldokló férfit.

Némileg morbid, de egyet kell értsünk a vízimentők szóvivőjével, aki szerint roppant szerencsés egybeesés, hogy valaki épp akkor akart a Temzébe ugrani. “Nem volt más hajó a környéken és nagyon úgy tűnik, hogy senki nem tudta, hogy a vízben van. Esélyes, hogy az eredeti incidens miatt kiérkező vízimentők nélkül senki sem veszi észre és megfullad.

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!