Közélet

Agyonlőtte az apa a lánya szobájában talált 17 éves fiút

A kamasz srácot a 16 éves lány csempészte be a szobájába, de amikor apja ott találta, azt állította, hogy nem tudja, ki az.

A rendőrök csütörtökön kora hajnalban vonultak ki a texasi Spring egyik házához, ahol az apa lelőtte a lánya szobájában talált Johran McCormickot, aki a helyszínen életét vesztette az őt ért lövéstől – jelentette a helyi sajtó. A rendőrség közlése szerint a 17 éves fiút a lány engedte be a házba és vitte be a szobájába, úgy, hogy családtagjai közül senki se vegye észre, hogy ott van.

A nyomozók közlése szerint a lány szobájában lévő fiút a lány öccse fedezte fel, amikor jó éjt akart kívánni nővérének, és a lány szobájába benyitva észrevette a McCormick ágy alól kikandikáló lábait, és szólt apjának. Az apuka azonnal bement lányához, de a meg nem nevezett gyerek azt állította apjának, nem ismeri a fiút. Az apa a rendőrséget hívta, majd szóváltásba keveredett a kamasszal, közben a fiú egy hirtelen kézmozdulatát veszélyesnek ítélte, és ott helyben agyonlőtte.

Az apát egészségügyi probléma miatt hordágyon szállították ki a házból, és mentősök kórházba szállították, mert rosszullétre panaszkodott. A rendőrség közlése szerint az apa több gyógyszert is szed.

Az apa ellen egyelőre nem emeltek vádat a helyi hatóságok. Arról, hogy bíróság elé kerül-e az ügye, egy vádesküdtszék fog dönteni – közölte a KHOU televízió.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik